En af de største problemer med traditionelle investering er, at du synes at have til enten nøjes med et lavere udbytte på investeringer, lokal virksomhed eller opgive interaktivitet at kende og øve indflydelse på faktorer, der påvirker din investering ved at købe aktier i verdensomspændende virksomheder eller obligationer lavet på nationalt plan.

Heldigvis er der en indstilling, der giver mulighed for et større afkast end nogle lokale aktier, obligationer og andre investeringer samtidig tilbyder en chance for at gøre en investering i dit eget samfund. Kommunale obligationer kan give dig bedst fra begge verdener i denne henseende, og kan være en god investering ovenpå skyldes, at de er statsobligationer.

Oplysningerne nedenfor bør give dig et første indtryk af hvilke kommunale obligationer og hvordan de fungerer, hjælper dig med at beslutte, hvorvidt en kommunale bond investering er rigtige for dig.

Kommunale obligationer er

En kommunale bond er defineret som en obligation, der udstedes af en stat, by eller anden lokaliseret regering, som bruges til at betale for nybyggeri eller nogle andre særlige projekt. Det betyder, at en lokal regering udsteder en obligation, som enkeltpersoner kan købe aktier af for at finansiere et projekt, der overstiger det kommunale budget for slags projekt. Ligesom andre obligationer har de nye kommunale bond et tidspunkt af modenhed og en sats, hvor værdien af aktierne stige.

Når kommunale bond bliver kønsmoden, kan investorerne kontanter i deres bond aktier for deres fulde værdi, penge til hvilke fordeles som en del af den udstedende kommunale budget. Investering i en kommunale bond kan betragtes som en type af lån, hvor investorerne låne penge til den lokale regering for at betale for projektet obligationen er udstedt for og rentebetalingen på obligationen er den interesse, som er betalt af den lokale regering på lån.

Hvorfor Municipal Bonds er udstedt

Som nævnt ovenfor, udstedes kommunale obligationer normalt for at dække omkostningerne ved nybyggeri eller andre særlige projekter, der bliver udført af en lokal regering. Den faktiske type projektets kan variere, og kan omfatte undersøgelser eller statistiske analyse, bevarelse eller miljøprojekter eller endda bygning af nye veje eller forsøg på at forbedre industri, kommercielle ejendomme og boliger. Kommunale obligationer kan også udstedes som en metode til at gøre op midlertidigt budgetunderskud eller for at udfylde andre finansielle behov, den lokale regering.

Investere i Municipal Bonds

Foretager en investering i kommunale obligationer er meget ligesom vælger at investere i andre obligationer, selvom de kan udstedes lokalt i stedet for handles offentligt på en stor fondsbørs. Ofte kommunale obligationer kan købes på rådhuset, kapital bygning eller andre hub af regeringen for den udstedende by eller lokale regering. I de fleste tilfælde, investeringsmulighed, angives i aviser, formiddagsblade eller andre finansielle papirer, der dækker lokale økonomiske nyheder, selv i tilfælde af større byer, der kan udstede kommunale obligationer nyheden kan blive frigivet over et meget større område. Tidligere investorer i et bestemt lokalområde kommunale obligationer kan være beredskab hvor obligationerne først er tilgængelige for køb, selv om ikke alle lokale regeringer følge denne praksis.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Definere Municipal Bonds

2 thoughts on “Definere Municipal Bonds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.