Lyt til Stephen Kings lydbøger denne vinter, hvis du nyder Stephen Kings skrivning og læsning. Dette er den bedste måde at tilføje bøger til dit bibliotek! Det bliver en stor beslutning. Som Stephen King nærmer sig slutningen, vil hans samling af Stephen King Lydbøger til jul fortsætte med at vokse. Denne artikel vil give nogle forslag til, hvad du skal få for din samling.

Stephen King’s “En fremmed i spejlet”. Dette er den anden rate af hans charmerende “The Shining”, serie. King spiller Jacob, hans smukke datter, der har været væk i tre år. King er drevet af sin galskab til at overveje selvmord, når hun vender hjem fra tre år væk.

Stephen Kings “The Darkling”. En anden fremragende bog lydbog med fantastiske fortællinger. King fortæller denne roman, mens du er på ferie. Det er en fantastisk måde at slippe af med alle dine tunge ejendele og nyde en afslappende ferie. King’s “The Darkling” indfanger essensen og giver den en løsrevet stil, der får den til at skille sig ud fra alle de andre.

Donald Trumps “Mareridtet før jul”. Lydbogen fortælling om “The Nightmare Before Christmas”, en stor horror roman, er fantastisk. Denne lydbog blev gjort endnu sjovere af Bill Patersons musik.

Stephen Kings “Det mørke tårn”. Denne bog er den første i “The Dark Tower” og er et glimrende valg til lydbøger og podcast. King har skabt en verden, der både er velkendt, men ny. Lydbogen fortælling er fremragende, hvilket gør dette til en af de bedste bøger i “The Dark Tower”.

Craig Whelans “Green Mile”. Craig Whelan, en engelsk lærer, der nu er en science fiction forfatter, leverer en vidunderlig lydlæsning af sin bog. Denne forfatters stemme er beroligende og glat, hvilket bringer en forfriskende ændring til en ellers lang lydbog. Craig Whelan er en fantastisk fortæller og har også et godt bord til at hjælpe dig med at gå tilbage og gennemgå sektioner, som du måske er gået glip af. Denne indholdsfortegnelse er en vidunderlig tilføjelse til enhver lydbogssamling.

Del 2: De bedste lydbøger 2009