Som ferie tilgang, mange mennesker befinder sig i situation at købe legetøj til flere børn. Den ene faktor at mange mennesker finde sig over for er at have et styrket forhold med et barn i særdeleshed gør det meget nemt at købe for det pågældende barn, mens andet barnet ikke kan dele den samme grad af nærhed, hvilket gør det stadig vanskeligere at købe en en ppropriate gave. I mange tilfælde kommer dette emne virkelig til køn. Kønsbaserede relationer kan synes at have en vis lethed. Mange mennesker simpelthen føler mere komfortabel med et barn af en køn versus en anden. Dette er langt mere udbredt, end folk er klar over, men i et forsøg på ikke at ligne de viser en positiv side at ene og ignorere den anden, disse spørgsmål er ofte tilbage un-drøftet.

Hvis du er bekymret, du forsøger at forpurre ubehag omkring sådanne vanskelige spørgsmål, sin helt naturligt ønsker at trække væk, at få børnene noget rutine eller banalt at undgå opfattelsen af nepotisme. Sandheden er, om du nogensinde indrømme eller ej, du har en favorit. Bruge dette som et positivt i stedet for en negativ. Der er mange måder at gå om dette. Med henblik på at forklare vil vi bruge en dreng og en pige, bror og søster, selvom med familie dynamik, som de er, kan du måske finde dig selv kæmper med større antal og større påvirkninger end bare to børn.

Hvis du allerede ved, hvad du ønsker at få for det barn, du er mere tryg med, så ved alle midler, gå videre. Det er nu din margin. Gaver behøver ikke at koste det samme for at blive værdsat på samme måde. Hvis du brugte halvtreds dollars på en du kan stadig bruge tredive dollars på den anden uden fremgår at spiller favoritter. Sandheden er i værdien barn steder på gaven vil bestemme sit værd. Dog gør købe et barn, en cykel og et barn en pakke af undertøj tingene lidt indlysende og grusom.

Du er i sidste ende forsøger at udvikle en højere komfortniveau med barnet har du en vanskelig tid købe. Start, hvis du kan, ved at bruge lidt ekstra tid med dette barn. Lægge mærke til ting om dem, selvom du ikke forstår dem. Måske hun kan lide at spille kjole og tea parterne og hus og du er bare på et fuldstændigt tab, fordi du aldrig spillet, da du var lille. Thats okay. Du er bare være opmærksom på den måde hun fungerer. Måske oplever du at hun har brug for nye kunst leverancer eller hendes soveværelse er i midten er redone og hun elsker farven pink. Disse simple ting kan guide dig langs vejen. Youre ikke nødvendigvis forsøger at købe en gave, som du mener er så cool, men at hun vil synes er så cool.

Hvis du ikke er i stand til at bruge ekstra tid med hende alene, så prøv at tale med barnet har du en strammere obligation med. Hvis du fortæller ham, du ved ikke, hvad man kan få sin søster til jul, kan han meget vel kunne aflire alle former for ting, som du vil kunne få for hende. Ofte, er brødrene godt orienteret om, hvad deres forældre fik sin søster til jul. Søskende har ofte et unikt indblik i hinanden. De kan ikke altid lide hinanden meget, men som regel forstår de meget om hinanden.

Forældre til barnet, er antages det, at det ikke er dit barn, en af de bedste ressourcer til rådighed for dig. Bare spørg. Hvis de kan, vil de hjælpe dig. Selvfølgelig, forældre også har tendens til at svare med omkostningseffektive svar, som forældre til børn ikke er normalt villige til at bruge andre folks penge på deres barn. Hvis du allerede har købt en gave for et barn, fortælle dem dette og fortælle dem, hvad det er, så at de har en forståelse af hvad youre udgifter på børnene. Dette præciserer kun kommunikation, er det ikke en chance for dig at dytte eget horn. Ofte forældre vil reagere direkte i korrelation til gave du allerede købt for de andre børn.

Hvis du er virkelig på et tab, og du ikke kan finde en god, sund måde at afgøre, hvad det er, at du planlægger at købe, kan du prøve at købe talrige mindre gaver. Chancer er, ved at sprede det ud en smule, du er gonna nail hesten på hovedet med noget så lidt og rimeligt som finger nail polish, en ny kjole op sæt, eller noget andet, du kan tænke på, der ville fungere godt i et sæt. Det kan i første omgang synes at du giver â €œmore†til at barnet, men chancerne er børnene ikke rigtig tælle når theyre begge glade.

Køb legetøj uden favorisering

3 thoughts on “Køb legetøj uden favorisering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.