Når du ønsker for at outsource oversøisk for plast injektion forme eller stempling dør der er mange ting at overveje.

Normalt er prisen den første ting at blive set på, der er sandsynligvis hvorfor du ser oversøiske for en ny skimmel eller dø kilde-at spare penge.

En af de første steder at komme til at tænke er Asien.

Stor arbejdskraft og lave lønninger kan få dit job udført hurtigt og billigt. Eller så du tror.

Når de laver forretninger i Asien kan du få flere fælles problemer:

kommunikationsproblemer: sprogbarrierer, forskellige terminologier, ingeniører med lidt eller dårlig engelsk færdigheder

kulturelle forskelle: øst og vest forretningsmetoder kan være meget forskellige som fører ofte til misforståelser, fejl, dårlig kvalitet og forsinkelser.

tomme løfter: undertiden butikker finder du ikke kan levere hvad du har brug for, når du har brug for det, de bare ikke har den teknologi eller ressourcer til at give dig med den kvalitet, du leder efter, mange lande har dårlig infrastruktur med kommunikationsfejl og kan ikke gøre leveringen, som lovet.

de fleste butikker i Asien er små og ikke kan gøre en bred vifte af jobs, de kan ikke kunne gøre alt, hvad du har brug for alle dine projekter, du vil ende op på udkig efter andre butikker for hvert andet projekt. De må ikke kunne give dig efter salg vedligeholdelse og serviceydelser.

kvalitet certificeringer: at få ISO certificeret er et dyrt og tidskrævende proces, mange butikker i Asien bare ikke er kvalificerede, de ikke har kvalitetskontrol programmer, de ikke har den rette teknologi eller erfaring til at producere produkter i henhold til din nøjagtige specifikationer og tidsplan.

Hvad er løsningen på disse potentielle problemer? Forskning og tålmodighed. Du skal finde den rigtige agent til at hjælpe dig med at overvinde disse potentielle problemer.

Kvaliteter og tjenester du har brug for i din agent skal omfatte:

multi-lingual/kulturelle personale: ansatte er flydende i engelsk og andre sprog. Ansatte har en bred vifte af kulturelle baggrunde, uddannelse og erfaringer, omfattende erfaring i internationale messer, seminarer og kunderelationer.

et højt niveau af teknologi, geninvestering, R&D, og har en solid, moderne infrastruktur for at sikre pålidelig kommunikation og pålidelige leverancer.

et globalt netværk af tjenester, adgang til en bred vifte af værktøj butikker for enhver form for projekt, in-house ingeniører kan designe enhver form for mug eller dø, du har brug for projektet, store eller små, plast eller metal.

bruger kun højt kvalificerede værktøj butikker for projektet for at sikre kvalitetskontrol, give ugentlige feedback, prøveudtagning, og lokale anlægsbesøg.

For mere information om innovative outsourcing teknikker, kan du besøge:

eller

Undgå Outsourcing faldgruber i plast injektion forme og stempling dør

2 thoughts on “Undgå Outsourcing faldgruber i plast injektion forme og stempling dør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.