Der er mange former for investering online. Mens jeg kan give dig en liste, der er en mile lang, er disse de mest almindelige former for vellykkede investeringer. Nogle af følgende ved sådan invest vilkår er:

Option handel

Fremtidige handel

Valutahandel

Aktiehandel

Fremtidige handel

Forex trading (eller) valutahandel

Jeg vil gerne starte dette investering online kritik ud med en historie… En smuk sent på foråret eftermiddag, tyve-fem år siden, to unge mænd dimitterede fra den samme college. Disse mænd var meget ens. Begge, bedre end gennemsnitlige studerende, var personable og fyldt med ambitiøse drømme for fremtiden.

For mit eksempel, vil jeg modregne begge college kandidater online trading brug om dagen handel plat form. Gennem en gave start både med det samme online investering investering risikovillig kapital, samme daytrading plat form og den samme handelssystem med præcise regler for ind- og udgange.

Chokerende, er der en forskel. Efter en måned gik en dag-forhandler brød / bust, mens anden dag trader returnerede en 20% fortjeneste.

Har du nogensinde spekuleret over, som jeg har, hvad der gør denne form for forskel i mennesker handelsaktiviteter? Det er ikke altid en indfødte intelligens, talent eller engagement. Det er ikke at en person ønsker succes og den anden ikke.

Forskellen ligger indenfor psykologi af hjernen. Din psykologiske sind er sandsynligvis til at spille en større rolle i din handel online karriere end din valgte teknik eller andre detaljer forbundet med din daglige praksis.

Her er nogle gode eksempler:

En person ser på et glas ½ tomme, mens de andre personlighed ser på at samme kop som ½ fuld.

En person kan se på problemer og kalder dem stress, mens en anden person ser på problemer som udfordringer.

En anden kan se på et skib i en storm som en eventyrlig rutschebanetur, mens et andet menneske ser den samme situation som en orkan, der har en død opkald.

Jeg er ikke den eneste at opdage dette …

I sin bog, “ handel din vej til økonomisk frihed ”, den berømte amerikanske psykolog Dr. Van Tharp diskuterer den rolle psykologi spiller i handel succes. Han opdeler trading i tre ingredienser.

I hans cirkeldiagram:

Systemet er 10%

Penge Management succes er 30%, og

60% vedrører psykologi af tanker og følelser.

Tharp opdagede, at den erhvervsdrivende psykologi fyldes op i sindet har mere at gøre med hans succes end noget andet.

Men hvad er psykologi i sindet?

Kort sagt, psykologi af sindet refererer til din tænkning og følelsesmæssige handlinger og svar til en given situation … i trading, frygt, grådighed, forfængelighed, stolthed, håb, jalousi, denial – alle disse kan påvirke beslutninger om investeringer. Selv om dine mål på markedet er at maksimere din profit og minimere din risiko, gøre tænkning og følelser ofte dette lettere sagt end gjort.

FOR eksempel – forhandlere, der ikke kan styre den psykologiske proces af tanker og følelser, gøre det forkerte beslutning – som den fælles amatør fejl at holde en tabende situation i troen på, at det en dag vil blive en vinder.

Tab aversion er en klassisk fejl. Af natur værdsætter mennesker et tab. Derfor, du lider næsten dobbelt så meget smerte, at tabe $1 som du ønsker at vinde $1. Tab aversion tvinger de fleste erhvervsdrivende til at holde en tabende bestand mens det dalende nedad. Denne forplumret dom tydeligvis modsiger den handel ordsprog: skære dine tab og lad din fortjeneste køre.

Følelsesmæssige investorer holde miste positioner, fordi de Se papir tab forskelligt fra realiserede tab. En investor også engagerer sig i andre former for irrationel adfærd.

EKSEMPLER tilskrive succes som naturlige og tab på dårlige held.

Dette er bare toppen af isbjerget. Når vi taler om de andre ødelæggende virkninger af handel, hvis du ikke har psykologi af dine tanker og følelser i den korrekte fremadrettet kan konsekvenserne være ødelæggende.

Dette er, hvad åbner op problemer for nye forhandlere, og så de mister administrere penge meget hurtigt på markederne. De fleste mennesker fuldstændig udslettet deres finanser inden for de første år af handel. Så, som du kan se, dine tanker og følelser spiller en stor rolle i fastlæggelsen af om du undlader eller lykkes, men vidste du, at troede og følelser udgør to forskellige områder vedrørende handel succes?

Investorer – hvad der adskiller de gode forhandlere fra de skadelig handlende?

2 thoughts on “Investorer – hvad der adskiller de gode forhandlere fra de skadelig handlende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.