Der er omkring 20.000.000 låne forsikring og realkredit forsikringer i Det Forenede Kongerige, og det menes, at omkring halvdelen af disse kunne have været mis-solgt. Den mis-Selling skandale kom til offentlighedens opmærksomhed i 2005, da det både Office of Fair Trading og Financial service Authority indledte undersøgelser i sektoren. Bøder blev efterfølgende uddelt til flere velkendte High Street långivere og udbydere af betalingsbeskyttelse forsikring (PPI).

De fleste af dem, der fik bøder var High Street långivere, der var skubbe dækning sammen med et lån eller kreditkort samtidig give meget lidt information om udelukkelser. Det betød, at forbrugeren købte et produkt, de ikke forstod.

Men, det er vigtigt at indse, at det er de fattige sælger teknikker og manglende viden dem, der sælger lån betaling beskyttelse forsikring, der har forårsaget problemer med låne dækning og ikke selve politikken selv. Når købt korrekt med de udelukkelser i tankerne lån beskyttelse kan arbejde på den måde, det er designet til at gøre, og kan give en finansiel livline til dem med en tabt indkomst.

Den finansielle tjeneste myndighed fastsatte retningslinjer og anbefalinger, som udbyderne kunne følge, og som man håbede ville sætte en stopper for mis-salget. Mens nogle har fulgt disse retningslinjer, meddelte primebanks Finanstilsynet, at de har undersøgt over 4.000 tilfælde af mis-salg i 2007, som var dobbelt så meget som året før. Det betyder helt klart, at der skal gøres meget mere, hvis troen på produkterne skal genoprettes.

At give en politik er egnet til dine omstændigheder så dækslet ville begynde at udbetale, når du havde været ude af arbejde for en forudbestemt mængde tid, som normalt er mellem 31 og 90 dage. Når først den politik er begyndte hen til udbetaling så er der ikke mere sig ville fortsætte hen til lave altså nemlig imellem 12 og 24 måneder igen afhænger oven på den levere. Låne forsikring kan være en meget værdifuld livline at have, fordi at komme bagud på tilbagebetalingerne betyder i det mindste at tjene dig selv en dårlig kreditværdighed, som kan tage år at afhjælpe.

Du er nødt til at se ud for udelukkelser inden for dækslet. Nogle af de mest almindelige udelukkelser omfatter arbejde deltidsbeskæftigelse, lider en sygdom, der er i gang, eller hvis du er i pensionsalderen. Der kan være andre afhængigt af udbyderen, så det er vigtigt, at du læser de vigtigste fakta i den politik, før du køber det.

En af ændringerne i rørledningen, når det gælder den måde, hvorpå alle betalings forsikringspolicer sælges, er, at FSA har indført sammenligningstabeller. Tabellerne vil fremhæve udelukkelserne i en politik og vil også fortælle forbrugeren, hvor meget dækningen vil koste. For at hjælpe forbrugerne med at vælge mellem hvilken type af betaling beskyttelse forsikring ville være bedst egnet til deres behov vil der være en alvorlig af spørgsmål, som vil føre til den korrekte løsning, og den enkelte at få den dækning, der passer bedst til deres situation .

Omkring halvdelen af 20.000.000 låne forsikring og realkredit forsikringer i Storbritannien kunne have været mis-solgt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *